Paste cu ton si porumb

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400g paste (fundite)
  • 1 conserva ton maruntit
  • 1 conserva de porumb dulce
  • 200 g smantana + 100g maioneza
  • sare, piper

Mod de preparare

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, se racoresc cu apa rece, tonul se scurge de ulei, porumbul se scurge de apa si se clateste in putina apa si se scurge.

Se pun pastele fierte intr-un castron, se adauga tonul scurs, porumbul, si se amesteca samantana cu maioneza si se toarna deasupra, se potriveste cu sare si piper.

Se serveste dupa ce a stat la rece 2 ore.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise