paste la cuptor

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet paste lungi
  • sare piper/200 grame carne
  • 3 oua
  • 200 g branza
  • 1 rosie
  • ketchup / bulion

Mod de preparare

se fierb pastele intr-o oala cu apa pana devin moi. se scurge apa, paste sunt puse in taza, tava fiind unsa cu putin ulei de masline.

intre timp intr-un castron se bat ouale pana se fac omleta, apoi se taie marunt carnea si se adauga peste oua, la fel si rosia se taie si se adauga, se toarna compozitia peste pastee, se orneaza cu putina branza, apoi ketchup si se baga la cuptor timp de 30 de min

pofta buna

se serveste cu 1 pahar de bere

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise