Pastrav la cuptor

Pestele se curata de intestine (asta daca nu l-am cumparat gata curatat) nu este nevoie sa-l curatam de solzi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 buc. pastrav proaspat
  • sare,piper
  • ulei de masline
  • lamaie

Mod de preparare

Pestele se curata de intestine (asta daca nu l-am cumparat gata curatat) nu este nevoie sa-l curatam de solzi, pastravul are solzii foarte mici si oricum pielea nu se mananca.

Se ia o foaie de copt, care se unge cu ulei de masline. Se unge si pestele pe toate partile, se da cu sare, piper se pun felii de lamaie in el si pe el. Se impacheteaza, se strange la capete si se pune in tava. Se coace la 200 grade C, cam ~30 de min. Se desface foaia de copt si se mai lasa sa se rumeneasca cateva minute. Se seveste cu lamaie si cartofi nature.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise