Pe aceste pufosenii le fac mai rar nu de alta dar face rãu la dieta mea:)) calde , pudrate cu amestecul de zahãr si scortisoarã...puteti înlocui gutuile cu alt fruct dupã preferintã
* Decojeste gutuile si taie-le în cubulete, stropeste cu sucul de lãmâie, adaugã apa si 70 gr de zahãr, pune la fiert.Pentru o aromã mai intensã am pus un rulou se scortisoarã.
Scurge si lasã la rãcit.
* Bate ouãle cu zahãrul rãmas, sarea, menta, fãina cu praful de copt si la urmã laptele si gutuile.
Va iesi un aluat moale , asa trebuie sã fie.
Cu ajutorul a 2 linguri se iau mici porti din aluat si se prãjesc în uleiul fierbine.
Ele se umflã si se prãjesc foarte repede, sã aveti pregãtit platou cu hârtie absorvantã:)
Se trec imediat prin amestecul de zahãr si scortisoarã.
Au iesit 15 pataniscas, si au dispãrut imediat!
Savurati!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise