Pateuri cu ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o foaie aluat foietaj (400 g)
  • 1 borcan ciuperci(300g)
  • o ceapa
  • 2 linguri smanana
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei

Mod de preparare

Spalam ciupercile sub jet de apa rece si le lasam la scurs intr-o strecuratoare.

Tocam ceapa si o calim in ulei pana se inmoaie.

Adaugam ciupercile tocate marunt si le calim 4-5 minute impreuna.

Punem smantana, condimentam cu sare si piper, omogenizam si mai lasam 1-2 minute.

Taiem aluatul(dezghetat la temperatura camerei) in jumatate, pe lung.

In centrul fiecarei fasii intindem compozitie de ciuperci (rece) .

Ungem marginile cu puţin ou, le impachetam apoi apasam cu o rola zimtata (furculita) pe margini să se lipească.

Taiem fiacare fasie in 9 bucati,pe care le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Le ungem cu ou si dam tava la cuptorul preincalzit la foc mediu aproximativ 25-30 minute .

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise