penne cu ansoa, seminte de susan negru si pesto de masline

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g penne
  • 100 g ansoa marinata
  • 6 linguri ulei de masline extravirgin
  • 100 g masline naturale fara samburi
  • 2 rosii cherry
  • 1 ardei
  • 2 fire ceapa verde
  • sare roz de Himalaya
  • piper macinat
  • 1 lingurita seminte de susan negru
  • oregano

Mod de preparare

Se fierb pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. Dupa fierbere se pun la scurs. Intr-o tigaie se pun apoi 3 linguri ulei de masline, rosiile si ardeiul taiate cubulete, 1 ceapa verde maruntita, sare/piper dupa gust. Se lasa 3 minute.

Pentru sosul pesto se pun in blendermaslinele, restul de ulei, cealalta ceapa si se amesteca, pana devine o pasta. Se pune peste paste, apoi adaugam si continutul tigaii. Se asezoneaza cu oregano si semintele de susan negru. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise