Peste cu orez

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -500-600 g de peste cod sau merluciu
  • -120 g slanina
  • -30 g unt
  • -2 cepe
  • -3 rosii
  • -½ lingurita de sofran
  • -piper
  • -sare
  • -250 g orez

Mod de preparare

Intr-o cratita se pune unt si se lasa sa se topeasca. Se adauga slanina taiata si mici bucatele si 2 cepe, taiate si ele marunt.

Cand ceapa incepe sa prinda o culoare aurie se adauga pestele taiat in prealabil in bucati potrivite.

Dupa ce se prajesc pe ambele parti se scot si se tin undeva la cald.

In aceeasi cratita se adauga sare, piper, sofran si rosiile taiate in cubulete.

Se adauga apa si se lasa sa fiarba la foc mic timp de jumatate de ora. Se adauga apoi bucatile de peste, se mai lasa putin sa fiarba si se poate servi cu orez fiert

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise