Piept de pui tailandez

Piept de pui tailandez

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 buc. piept de pui
  • 1 cutie lapte de cocos
  • 150 g pasta de curry verde
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 punga mix legume
  • orez rosu tailandez
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai e nevoie,sosul de soia, legumele iar dupa 15 min. se opreste focul.

Se pune intr-un vas pe foc apa si sare,cand clocoteste se adauga 1ceasca cu orez spalat, se lasa la fiert 20min cu capac iar dupa acest timp daca este fiert se opreste focul.

Se serveste pe farfurie o insula de orez si alaturi pieptul cu sos si legume.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise