Piureu irlandez

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500g cartofi albi
  • 2 morcovi tineri
  • 70 g unt
  • 2 fire de ceapa verde
  • ½ varza mica
  • sare
  • piper

Mod de preparare

• Curatam cartofii si morcovii si punem la fiert 20 minute. Tocam ceapa si varza.

• Pasam legumele fierte, frecam cu unt, sare si piper. Adaugam varza si ceapa si amestecam usor.

• Servim cald.

• Daca preparam de post, in loc de unt folosim margarina vegetala sau ulei.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise