Pizza Diana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt aluat:
  • 650 g faina
  • 500 ml lapte
  • 4 linguri ulei de masline
  • 25g drojdie
  • 15g sare
  • parmezan
  • ciuperci
  • praz
  • rosii
  • sunca
  • ardei
  • 2 oua
  • smantana
  • oregano

Mod de preparare

Aluatul::

faina se amesteca cu drojdia. Se pune apoi uleiul si se amesteca. Se adauga sare si lapte putin cate putin.

Framantam bine. Formam 2 bile pe care le ungem cu ulei si le bagam la frigider.(o bila o bagam la frigider pt a creste,iar cealalta in congelator pt a o folosi data viitoare cand avem nevoie de aluat)

Dupa vreo 50-60 mn scoatem bila din frigider si intindem aluatul dupa forma tavei.Punem aluatul in tava iar peste el punem prazul, sunca, ardeii, rosiile si ciuperciile.

Batem ouale ca pentru omleta.Peste oua se adauga smantana, sare si piper.

Compozitia cu oua o punem peste pizza apoi punem parmezanul ras.

Lasam la cuptor 20-30mn.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise