Pizza (mea)

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 drojdie mica;
  • - 2 cartofi;
  • - 100 ml lapte;
  • - 2 oua;
  • - 2 linguri cu ulei;
  • - 1 varf de sare;
  • - faina cat cuprinde;
  • - ketchup;
  • - 1 cutie porumb;
  • - salam sau sunca;
  • - cascaval.

Mod de preparare

Preparare:

Se fierb cartofii, dupa ce sunt fierti se dau prin razatoare.

Drojdia o amestecam intr-o farfurioara cu laptele caldut si apoi turnam compozitia peste cartofi.

Dupa aceea punem ouale, uleiul, sarea, un pic de faina si incepem sa framantam. Adaugati faina cat considerati dar, mentionez ca aluatul nu trebuie sa fie foarte tare. Acoperim vasul cu un prosop si lasam la dospit 30 min.

Dupa ce aluaul este dospit, luam o tava, o tapetam cu faina iar apoi rasturnam aluatul in ea si il intindem cu mana. Punem putin ketchup pe aluat, apoi salamul sau sunculita, apoi porumbul si in final cascavalul.

Se da la cuptor circa 20 min pana se rumeneste cascavalul.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise