Placinta cu iaurt

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet foi placinta
  • 1 kg iaurt
  • 250 g zahar
  • 6 oua
  • stafide
  • mirodenii

Mod de preparare

Batem ouale impreuna cu zahar si mirodeniile si le amestecam cu iaurtul si stafidele. Ungem o tava cu ulei si punem jumatate din foile de placinta pe care le-am uns pe fiecare in parte cu ulei. Adaugam amestecul de iaurt si peste el punem cu grija a foile care au ramas la fel unse individual cu ulei. Intepam cu un cutit aluatul din loc in loc si dam tava la cuptorul incins in prealabil. Coacem placinta aproximativ 1 ora pana se rumeneste frumos. Pudram cu zahar pudra si servim placinta de preferinta rece.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise