Cum procedezi: Bati spuma albusurile,adaugi zaharul si bati in continuare,pana se tine bezeaua de tel (eu prefer telul in locul mixerului,mi se pare ca bezeaua iese mai pufoasa). Adaugi apoi galbenusurile, cacaua si faina cernuta cu praful de copt. Torni compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina si o dai la cuptor, cam 40 de minute.
Cum procedezi: Tii stafidele 10 minute in rom ca sa se inmoaie.Freci apoi spuma margarina cu zaharul,adaugi nesul si stafidele.
Cum asamblezi prajitura: Blatul taiat il insiropezi cu siropul fiert din apa, zahar, nes si rom. Il umpli apoi cu crema de nes. Topesti ciocolata cu apa si o lingura de ulei pe baie de aburi,apoi intinzi glazura fierbinte peste prajitura si decorezi cu frisca.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise