Prajitura cu foi de napolitane si crema de lamaie

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3oua
  • 100 g zahar
  • 200 g unt
  • coaja rasa si zeama de la o lamaie mare
  • 1 pachet foi de napolitane

Mod de preparare

Se bat ouale cu zaharul intr-o oala pe baie de aburi pana se ingroasa ca o smantana.Se da deoparte se adauga zeama si coaja de la lamaie se se amesteca pana se raceste.Se incorporeaza apoi untul frecat spuma.Se intinde un sfert de crema peste foaia de napolitana ,se continua pana se termina cu o foaie de napolitana.Se aseaza peste prajitura un prosop curat apoi o greutate si se lasa la rece cateva ore.Se taie bucati.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise