Prajitura cu piersici

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Cantitatea este dubla , eu am facuto asa pt k am tava mai mare , daca aveti tava mai mica injumatatiti toate ingredientele.
  • 12 oua
  • 16 linguri de zahar
  • 16 linguri faina
  • 200 ml ulei
  • 100 ml apa
  • 2 pliculete parf de copt
  • 4 pliculete zahar vanilat
  • putina sare
  • jumate de kg de piersici

Mod de preparare

Albusurile se separa de galbenusuri si se bat bine. Se adauga zaharul si parful de copt si se amesteca. Galbenusurile se amesteca cu uleiul ,apa si putina sare. Apoi se toarna peste albusuri si se amesteca impreuna cu faina. Jumatate din cantitate se pune in tava si se baga al cuptor cateva minute pana se prinde o pojgita apoi se scoate se adauga piersicile taiate cubulete si se pune cealata jumatate ( acest lucru il fac ca fructele sa nu cada la fund) . se scoate de la cuptor si se taie rece.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise