prajitura mozaic

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g zahar
  • 2 oua
  • 5 linguri budinca ciocolata
  • 3 linguri cappucino
  • 200g unt
  • 300g biscuiti simpli
  • 200g rahat de fructe

Mod de preparare

Se amesteca ouale cu zaharul si praful de budinca. Se pun deasupra unui vas cu apa clocotita si se bat pana se ingroasa. Cand s-a racit se adauga cappucino, untul in proporti mici,apoi biscuiti zdrobiti, rahatul de fructe taiat cubulete. Se amesteca pana se omogenizeaza, se pune pe o folie transparenta, se ruleaza si se modeleaza intr-o forma rotunda. Se aseaza la figider 3-4 ore.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise