Pucero.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • .1 borcan cu naut
  • 2 trunchi de telina
  • 2 morcovi
  • 3 cartofi
  • 150 de grame cu orez
  • 1 copan de pui intreg
  • o bucata cu slanina proaspata cu tot cu sorici
  • 1 bucata de coasta
  • 1 os din sira spinarii
  • 1 bucata de sunca sarata
  • (optional carne de porc-eu am pus)citeva frunze de menta (eu nu am avut proaspata si am pus uscata).

Mod de preparare

Spalam toata carnea si o punem intr-o oala de 8 litri ,adaugam morcovul curatat si taiat in rondele grosute ,telina curata ,taiata in bucatele ,si acoperim cu apa lasind la fiert 1 ora si 1/2 la foc mic.Apoi adaugam nautul,orezul si cartofii taiati in bucatele mici.si mai lasam 20 de minute la foc mic.Carnea o scoatem toata din oala pe o farfurie si fiecare isi adauga carne in supita dupa plac.Daca va ramine carne puteti face crochete.Este o supa foarte buna acompaniata su o salata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise