Pui copt cu cartofi dulci

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1pasare potrivita
  • 1kg de sara groasa de bucatarie
  • 6 cartofi dulci potriviti(batata)
  • 6cartofi obisnuiti potriviti
  • 2-3 catei de usturoi putin piper

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 200 de grade.

Pe tava cuptorului se imprastie kg de sare groasa sa cuprinda toata tava.Se spala puiul se unge cu putin ulei si usturoi si putin piper si se pune in tava,peste sare.

Deasemeni cartofii dulci si obisnuiti se spala bine si se pun pe tava alaturi de pasare.

Se dau la copt aproape o ora pina pasarea este rumenita dar nu uscata si cartofii moi.Se serveste cu salata verde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise