pui cu sos de smintina

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente: 500 g piept de pui
  • 1 ceapa
  • 50 g unt
  • 200 g smantana
  • 300 ml lapte
  • 1 lingurita cu faina
  • 300 g ciuperci
  • 1 legatura cu patrunjel
  • sare.

Mod de preparare

Taie ceapa julien si caleste-o. Adauga un praf de sare si ciupercile curatate si taiate felii. Lasa pe foc pana scade aproape toata zeaza pe care o lasa ciupercile.

2. Stinge apoi cu smantana si lapte. Adauga faina sau amidonul amestecand pentru a nu se forma cocoloase. Lasa pe foc cel mult 2-3 minute.

3. Separat, spala carnea, tai-o cubulete si condimenteaz-o cu sare. Trage apoi carnea in unt topit si cand este aproape gata toarna sosul de smantana.

4. Lasa la cuptor cateva minute, dupa care parfumeaza cu verdeata tocata fin.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise