pui cu sos de smintina

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente: 500 g piept de pui
  • 1 ceapa
  • 50 g unt
  • 200 g smantana
  • 300 ml lapte
  • 1 lingurita cu faina
  • 300 g ciuperci
  • 1 legatura cu patrunjel
  • sare.

Mod de preparare

Taie ceapa julien si caleste-o. Adauga un praf de sare si ciupercile curatate si taiate felii. Lasa pe foc pana scade aproape toata zeaza pe care o lasa ciupercile.

2. Stinge apoi cu smantana si lapte. Adauga faina sau amidonul amestecand pentru a nu se forma cocoloase. Lasa pe foc cel mult 2-3 minute.

3. Separat, spala carnea, tai-o cubulete si condimenteaz-o cu sare. Trage apoi carnea in unt topit si cand este aproape gata toarna sosul de smantana.

4. Lasa la cuptor cateva minute, dupa care parfumeaza cu verdeata tocata fin.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise