Pui umplut cu ananas si garnitura de cartofi cu varza de Bruxelles

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - un pui intreg
  • - o cutie ananas compot
  • - 300-400 g varza Bruxelles
  • - 1 kg cartofi (cat sa incapa in tava de aragaz)
  • - sare, piper (eu am folosit Delikat legume)
  • - o lingurita sos Soia
  • - o lingurita bulion

Mod de preparare

Am curatat si spalat puiul. Cartofii ii puteti taia cum va place (eu i-am taiat pe lung) si i-am asezat in tava unsa cu putin ulei. peste ei am pus varza de Bruxelles..

se pune apa, care sa acopere cam pe trei sferturi ce e in tava, am \"presarat\" delikatul. Peste aceasta compozitie am pus puiul umplut cu ananas. Puiul se unge inainte cu Delikat. Ananasul l-am pregatit asa: intr-un castron am scos bucatile de ananas si le-am amestecat cu soia si cu bulionul, dupa care am umplut puiul.. L-am prins cu scobitori ca sa nu cada compozitia de ananas. Se baga tava la cuptor preincalzit. Din cand in cand mai stropiti puiul cu sosul din tava si mai puneti apa daca e necesar (astfel incat cartofii sa nu se lipeasca). Baietii mei au fost incantati de noua mea reteta.. sper sa va placa si voua.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise