Pulpa de curcan in crusta de piper si suc de citrice

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pulpa superioara de curcan
  • circa 50 g piper mozaic
  • piper macinat
  • 5-6 catei de usturoi
  • cimbru
  • ulei de masline
  • zeama de la o lamaie
  • zeama de la o portocala
  • sare

Mod de preparare

Carnea se spala,se lasa la scurs dupa care se stropeste cu putin ulei de masline si se condimenteaza cu sare,piper macinat mai mare .Punem piperul pe o folie de aluminiu in strat subtire si apoi tavalim carnea prin acesta.Asezam carnea intr-o tava .

Stoarcem zeama de la o lamaie

si de la o portocala si turnam peste carne.

Daca mai este nevoie putem adauga si putina apa.Acoperim tava cu o folie de aluminiu si dam la foc pentru circa 40 min

dupa care indepartam folia si mai lasam pana cand carnea se rumeneste frumos.Din cand in cand avem grija sa stropim carnea cu sosul din tava.

Cand friptura esta gata facuta si frumos rumenita o scoatem pe un platou,lasam sa se racoreasca si apoi putem taia felii potrivite.Sosul din tava il turnam intr-o sosiera si il servim la friptura impreuna cu o garnitura si o salata.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise