Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 pulpe de pui
  • 1 kg cartofi
  • boia
  • busuioc
  • oregano
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Spalam pulpele si le taiem pe jumatate ( se pot lasa si integi). Cartofii curatati si spalati ii taiem in bucati potrivite. Condimentam pulpele si cartofii cu boia,busuioc, oregano, sare si piper dupa gust.Intr-o tava asezam cartofii si peste ei pulpele de pui.Turnam apa (supa) cat sa acopere cartofii si dam tava in cuptorul incins in prealabil, pentru circa o ora. Se mai adauga apa(supa) daca este nevoie. Se servezc calzi, alaturi de o salata, muraturi sau sos tzatziki (in cazul meu)

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise