Pulpe de pui cu cartofi noi la cuptor

Timp pregatire
3540 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • .6 pulpe superioare de pui
  • .4 cartofi noi
  • .ulei de masline
  • .oregano
  • .boia
  • .piper boabe
  • .2-3 foi de dafin
  • .cateva rosii cherry
  • .sare, piper

Mod de preparare

Cartofii, nu se curata, se spala bine,bine si se taie in sferturi.Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se aseaza in vasul roman.Deasupra lor se aseaza pulpele de pui condimentate in prealabil cu sare, piper, oregano, boia.Se mai adauga boabe de piper , cateva foi de dafin,3-4 linguri cu apa si se stropeste totul cu putin ulei de masline .

Se da la cuptor iar dupa circa 15 min am scos si am adaugat cateva rosii cherry.Se lasa sa se rumeneasca bine.

Se serveste calda alaturi de o salata.................este tare,tare buna.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise