Pulpe de pui pe pat de cartofi si ciuperci

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 1 kg pulpe pui
  • 1 catel mare de usturoi
  • 2-3 morcovi
  • condimente (nucsoara, vegeta, cimbru)
  • ciuperci

Mod de preparare

Intr-o tava se pune ulei cat sa o acopere bine. Se taie ciupercile si cartofi cubulete si se aseaza uniform in tava, apoi se taie morcovi feli si se aseaza deasupra.

Se toarna cam o jumatate de cana de apa deasupra cat sa nu acopere cartofii.

Apoi se freaca pulpele de pui cu condimente.Se cresteaza carnea din loc in loc si se impaneaza cu usturoi.

Se lasa la cuptor cca 45 de min pana la o ora. Pe la mijlocul intervalului se intoarce carnea.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise