Pulpe de pui pe pat de cartofi si ciuperci

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 1 kg pulpe pui
  • 1 catel mare de usturoi
  • 2-3 morcovi
  • condimente (nucsoara, vegeta, cimbru)
  • ciuperci

Mod de preparare

Intr-o tava se pune ulei cat sa o acopere bine. Se taie ciupercile si cartofi cubulete si se aseaza uniform in tava, apoi se taie morcovi feli si se aseaza deasupra.

Se toarna cam o jumatate de cana de apa deasupra cat sa nu acopere cartofii.

Apoi se freaca pulpele de pui cu condimente.Se cresteaza carnea din loc in loc si se impaneaza cu usturoi.

Se lasa la cuptor cca 45 de min pana la o ora. Pe la mijlocul intervalului se intoarce carnea.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise