Pulpite si cartofi cu usturoi si rozmarin la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 pulpe pui
  • 6-7 cartofi
  • 6 catei usturoi
  • 1 lingurita rozmarin pudra
  • confimente pui Fuchs
  • 1 ceapa
  • 50 g pesmet
  • 2 linguri sos de soia
  • sare cu verdeturi
  • piper
  • boia
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se scoate pielita de pe pulpe si de condimenteaza cu condimentele pentru pui si cu sosul de soia.Se pun intr-un bol la rece pentru cel putin o ora. Se pot lasa asa de seara pina dimineata.

Se curata cartofii si se taie in patru sau cuburi.

Intr-o tava se pune hartie de copt, se aseaza pulpele si imprejurul lor cartofii dati cu pesmet , rozmarin si usturoi presat.Adaugam si cateva frunze de patrunjel verde.

Dam tava la cuptorul dinainte incalzit pentru 50-60 de minute pina cand s-au rumenit pulpele si cartofii.

Servim pulpele alaturi de cartofi si muraturi sau salata verde.

Pofta mare !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise