Pulpite si cartofi cu usturoi si rozmarin la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 pulpe pui
  • 6-7 cartofi
  • 6 catei usturoi
  • 1 lingurita rozmarin pudra
  • confimente pui Fuchs
  • 1 ceapa
  • 50 g pesmet
  • 2 linguri sos de soia
  • sare cu verdeturi
  • piper
  • boia
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se scoate pielita de pe pulpe si de condimenteaza cu condimentele pentru pui si cu sosul de soia.Se pun intr-un bol la rece pentru cel putin o ora. Se pot lasa asa de seara pina dimineata.

Se curata cartofii si se taie in patru sau cuburi.

Intr-o tava se pune hartie de copt, se aseaza pulpele si imprejurul lor cartofii dati cu pesmet , rozmarin si usturoi presat.Adaugam si cateva frunze de patrunjel verde.

Dam tava la cuptorul dinainte incalzit pentru 50-60 de minute pina cand s-au rumenit pulpele si cartofii.

Servim pulpele alaturi de cartofi si muraturi sau salata verde.

Pofta mare !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise