Ravioli in unt cu salvie si creveti

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g ravioli (cu branza, spanac etc.)
  • 200 g creveti
  • 60 g unt
  • 10-12 frunze de salvie proaspata
  • sare
  • piper

Mod de preparare

O reteta rapida si incredibil de delicioasa, preparata cu o mana de ingrediente.

Se fierb ravioli conform indicatiilor de pe ambalaj.

Se curata si se spala crevetii.

Intr-o tigaie incapatoare se topeste untul si se prajesc crevetii cateva minute pe ambele parti. Se adauga frunzele de salvie taiate, sare, piper si se amesteca.

La final se adauga raviolii scursi de apa si se acopera.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise