Roşii marinate

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg. roşii mici coapte, 2 cepe, frunze de dafin, crenguţe de cimbru.
  • Borcane care se închid etanş.

Mod de preparare

Se pun roşiile în borcane cu o frunză de dafin ,câteva rondele de ceapă şi o crenguţă de cimbru. Se sterilizează borcanele 1 1/2.

Iarna se poate face supă de roşii sau sos pentru friptură.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise