Rulada de castane cu ciocolata

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet pireu de castane
  • Ciocolata \"Nutela\"
  • 1 foaie de ergament
  • frisca

Mod de preparare

Se decongeleaza piureul de castane si prin presarea cu mana se intinde pe foaia de pergament, pana obtinem un dreptunghi cu grosimea de 1cm. Se unge cu \"Nuttela\". Cu ajutorul hartiei de pergament se ruleaza si se pune in congelator.

Se poate servi imediat sau dupa mai mult timp - cu decongelare prealabila de 10 minute. Se taie felii de grosimea degetului si se serveste cu frisca.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise