Rulada de ou cu mazare si scoici(scallop)

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 80 g mazare,1 lingura sare,5 oua,2 linguri sake sau vin alb,2 lingurite zahar,40 g hotate-scallop
  • ulei pentru uns tigaia.

Mod de preparare

Mazarea se fierbe in apa cu o lingura de sare,se scurge si se amesteca cu ouale,zaharul,sake si hotate(maruntite).

Se inginge tigaia(foc mic) si se unge cu putin ulei.Se toarna un polonic din compozitie si se lasa sa se faca oul,dupa care incepeti sa rulati usor.Este foarte frageda foaia ,trebuie sa fiti foarte atenti sa nu se rupa.

Dupa ce ati rulat,se unge din nou tigaia cu ulei,mutand rulada in partea de sus.Turnati apoi alt polonic din compozitie si intindeti pe toata suprafata,ridicand putin de rulada(ca sa intre sub ea).Dupa ce s-a facut si partea a doua,rulati impreuna cu cea anterioara.Se repeta pana se termina toata compozitia.

Rulada se scoate pe un pad de bambus si se strange bine la ambele parti(eu am strans cu doua elastice).Se lasa la racit,apoi se taie in felii mai groase.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise