Rulouri pe gratar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de porc(se poate pune si de pui sau orice altceva)
  • cascaval ras
  • porumb
  • mustar
  • sare, piper
  • sos chili

Mod de preparare

Carnea se bate ca pentru snitele si se codimenteaza dupa gust, cascavalul se da pe razatoare si apoi se fac rulourile.Fiecare bucata de carne se unge cu mustar, se pune cate o feliuta de sunca, cateva boabe de porumb, cascaval ras si cateva picaturi de chili, apoi se ruleaza si se pun fiecare pe gratarul incins bine.Rulourile trebuiesc facute bine pe ambele parti.Cateva din rulouri gata facute.Am servit cu salata de varza si legume.Va doresc pofta buna!!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise