Salam cu sos bulion 2

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aceleasi ingrediente ca la reteta nr I
  • 1/2 salam de porc
  • 3 linguri faina
  • 2-3 linguri bulion
  • 2-3 frunze dafin
  • sare
  • piper
  • boia
  • 2 lingurite otet
  • 3 lingurite miere
  • 1/2 lingurita rosmarin
  • 100 ml ulei
  • lipseste dupa cum se vede ceapa

Mod de preparare

Amestecam cu incredere, intr-un bol, faina, bulionul, si 1 pahar de apa turnatata cate putin, pentru a nu se forma cocoloase. Portionam salamul in felii groase de 4 cm si apoi feliile in cate 2-4 bucati si le prajim in ulei pe toate fetele.Adaugam sosul, toate ingredientele si fierbem molcom 15 minute, turnand, daca mai e necesar apa, pentru obtinerea unei consistente dorite. E GATA !, POFTA BUNA !!!!, UN GAND : NU exista reteta care sa apartina unui singur bucatar. - Adaptare dupa un proverb neogrecesc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise