Salam din miere

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 g miere
  • 180 g nuci
  • 50 g cacao
  • 1 pachet zahar vanilat

Mod de preparare

Incalzim , usor, mierea, punem cacao, amestecam si cand compozitia incepe sa fiarba, adaugam miezurile de nuca , taiate in bucati continuund sa amestecam cu o lingura. Cand obtinem consistenta unei mamaligi moale luam de pe foc, punem praful de vanilie, amestecam si turnam pasta pe o planseta udata cu apa rece lasand-o la racit. Impartim totul in 4 bucati pe care cu mana uda le modelam sub forma de suluri asemanatoare salamului.Le dam prin cacao. Se servesc taiate in felii apetisante, POFTA BUNA COPIIIIIII !~!!!!!!!! UN GAND : In orice intreprinzi, gandeste-te unde vrei sa ajungi. ( PUBLILIUS SYRUS )

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise