Salată bulgărească cu cartofi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200-300 g rosii
  • 500 g cartofi
  • 1 castravete
  • 2 cepe rosii
  • 2 ardei grasi
  • 1 lingura otet
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper macinat
  • patrunjel proaspat
  • salata verde taiata fasii
  • branza.

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja si se taie felii cand inca sunt calzi. Se face un sos din ulei, otet, sare si piper care se toarna peste ei. Cand s-au mai racit se adauga legumele taiate in felii subtiri.

Salata se poate orna dupa preferinta cu branza, patrunjel proaspat tocat marunt sau salata verde.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise