Salată bulgărească cu cartofi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200-300 g rosii
  • 500 g cartofi
  • 1 castravete
  • 2 cepe rosii
  • 2 ardei grasi
  • 1 lingura otet
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper macinat
  • patrunjel proaspat
  • salata verde taiata fasii
  • branza.

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja si se taie felii cand inca sunt calzi. Se face un sos din ulei, otet, sare si piper care se toarna peste ei. Cand s-au mai racit se adauga legumele taiate in felii subtiri.

Salata se poate orna dupa preferinta cu branza, patrunjel proaspat tocat marunt sau salata verde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise