Salată chinezească cu peşte

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conserva de naut
  • 1 conserva de peste
  • 100 g muguri de soia din conserva
  • 50 g linte din conserva
  • 1 salata
  • rosii cherry
  • branza tofu simpla
  • 3 castraveti verzi
  • marar
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • suc de lamaie
  • ceapa verde.

Mod de preparare

Se coate pestele din uleiul din conserva, si se pune pe un servet absorbant. Dupa ce sa curs se taie cuburi si se pune intr-un castron. Se spala castaveti si se taie in rondele subtiri, rosiile se taie in felii, iar branza tofu se taie in cuburi. Se pun toate peste peste, se adauga mugurii de soia, boabele de linte si nautul. Salata se spala si se taie in fasii, iar mararul se toaca marunt. Se pun peste salata, se toarna sucul de lamaie si uleiul, apoi se condimenteaza cu sare si cu piper. Se amesteca totul cu grija si se serveste

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise