Salatã de ouã

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 20 ouã, 20 legãturi ceapã verde, 2 legãturi mãrar, un borcan de
  • maionezã de 500 g, piper, sare.

Mod de preparare

Se fierb ouãle tari si se dau la rece. Dupã ce s-au rãcit, se

curtã de coajã si se taie cubulete, apoi se taie ceapa mãrunt, se adaugã

mãrarul, piperul si sarea, se amestecã bine si se pune maioneza. Se amestecã

totul bine si se rastoarnã toatã compoziþia într-un castron.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise