Salata a la Bella

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg cartofi
  • 1 gogosar in otet umplut cu ghebe
  • 3 castraveti in otet
  • 1 ceapa
  • o jumatate de sfecla rosie - mica
  • 4 oua
  • crenvusti sau parizer 200gr
  • masline
  • 100 gr iaurt
  • 200 ml ulei
  • 1 lingura otet de mere si miere
  • sare

Mod de preparare

Cartofii se fierb in apa cu sare , se cojesc si se taie cuburi. 3 ou se fierb tare. Doua din ele se taie cubulete .

Ceapa se taie fideluta si se amesteca cu putina sare apoi se stoarce .

Gogosarii, castravetii, parizerul se taie julien iar sfecla se da pe razatoarea mare.

Toate acestea se pun intr-un bol impreuna cu maslinele si se amesteca apoi cu o maioneza facuta dintr-un galbenus fiert tare,un galbenus proaspat, ulei, otet si iaurt.

se garniseste salata obtinuta cu masline, gogosari si albusul ramas

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise