Salata a la Buzu

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • porumb mic dulce, intreg la borcan
  • bacon, ciuperci ghebe, ceapa verde taiata marunt, usturoi verde taiat marunt,
  • muguri de bambus, curry, sare, zahar, tarhon, ghimbir, boia iute, un ardei iute taiat marunt, unt, cascaval taiat cubulete.

Mod de preparare

se pune in tigaia incinsa untul pana se topeste, apoi de adauga ceapa shi usturoiul taiate marunt. Se lasa la calit cateva minute dupa care se adauga bacon, ciuperci si mugurii de bambus. Se lasa la calit si se adauga pe deasupra condimentele:curry, sare, zahar, tarhon, ghimbir, boia iute, un ardei iute taiat marunt. se lasa la foc mic cam 10minute in tigaie, dupa care se ia tigaia de pe foc shi se pun in ea peste resul compozitiei cubuletzele de cascaval.

Mancarea se serveste calda pe o foaie de salata;)

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise