Salata andive cu branza si prosciutto

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 andive
  • 100 gr prosciutto sau orice altceva crud-uscat
  • 100 gr branza cu mucegai albastru
  • 100 gr branza cu mucegai alb
  • 50 gr parmezan ras
  • 20 gr seminte dovleac sau floarea soarelui
  • 1 lingura miere
  • 3 linguri otet vin
  • 3 linguri ulei masline

Mod de preparare

Se taie andivele bucati de aproximativ 2 cm. Se taie sunca fasii subtiri si braza cubulete. Se face dressingul din miere cu otet si cu ulei. Se amesteca andivele, sunca, branza, dressingul. Se adauga deasupra parmezanul ras si semintele. Se serveste rece cu un vin alb. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise