SALATA ANGLER

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 salata verde medie
  • 2 rosii
  • 150g sunca presata
  • 200g iaurt mai cremos
  • 200 g branza de vaci
  • pesmet
  • crutoane
  • sare
  • miezul de la 4 nuci
  • chilli.

Mod de preparare

Se spala salata si se taie in bucati mari. Rosiile se decojesc si se taie in bucatele, apoi se adauga branza taiata bucati, sunca in bucatele, miezul de nuca (in bucatele medii, nu pisat). Se pun crutoanele si se presare pesmet pe deasuprea, iar inainte de servire se pune si iaurtul fara a se amesteca. Sarea si chilli se adauga dupa gust.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise