SALATA ASORTATA

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g spanac proaspata
  • 2 morcovi
  • 1/2 castravete
  • 1 ardei gras
  • 10 rosii mici
  • 1 legatura marar
  • 150 g iaurt
  • 2 linguri suc de lamaie
  • sare
  • piper
  • 200 g ciuperci Champignons
  • 1 lingura ulei
  • 30 g parmezan ras

Mod de preparare

Se rad morcovii si castravetii. Ardeiul gras se taie felii. Rosiile se taie jumatati. Spanacul se curata frunza cu frunza. Se amesteca toate. Se toaca mararul si se amesteca impreuna cu iartul si sucul de lamaie; se sareaza si se pipareaza. Dressingul se toarna peste salata si se amesteca. Se curata ciupercile, se taie felii, se prajesc in ulei, se saraeza si se pipareaza. Se aseaza pe salata, cu parmezan.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise