Salata asortata cu porumb

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g boabe mazare verde,
  • 3 morcovi,
  • 100 g paste fainoase,
  • 100 g porumb dulce,
  • 2 linguri suc de lamaie,
  • 1 legatura ceapa verde,
  • sare, ulei

Mod de preparare

Morcovii se curata, se taie rondele si se pun la fiert, dupa 15 minute se pune si mazarea si se mai fierb inca 15 minute. Pastele fainoase se fierb separat 10 minute. Se scurg , se clatesc in apa rece si se lasa sa se raceasca. Ceapa verde se toaca marunt. Se amesteca apoi mazarea, morcovii si pastele si se adauga porumbul( din conserva scurs de zeama), sarea, uleiul si sucul de lamaie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise