Salata asortata de toamna

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ridiche neagra (cca. 300 gr.)
  • 1/2 varza alba ( 300-400 gr)
  • 1 morcov( 100 gr )
  • 1 ceapa mica
  • 100 ml.otet de mere
  • 2 linguri de zahar
  • 50 ml.ulei
  • sare,piper
  • 2 linguri de smantana - facultativ

Mod de preparare

Legumele se spala apoi se toaca in functie de preferinte.Ridichea neagra trebuie obligatoriu data prin razatoarea cu gauri miciSe pregateste dresul de salata din otet,sare,zahar, ulei si piper,care se toarna peste legume.Se lasa la macerat aproximativ 20 de minute, pentru ca ridichea neagra sa mai piarda din iuteala ,apoi se poate servi.Cine doreste poate adauga si putina smantana

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise