Salata Blanche

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 mere
  • 3 teline potrivite fierte
  • carnea de la un piept de pui fiert in supa
  • 250 g smantana
  • boabe negre de strugure de la doi ciorchini
  • 2 linguri maioneza
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se toaca in cubulete merele, decojite, telina fiarta si carnea de pui; Se amestesca impreuna cu smantana si maioneza, se drege cu sare si piper; Se adauga boabele de struguri, amestecand cu grija. Se pastreaza in jur de 10-12 boabe frumoase pentru ornare;

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise