Salata boeuf

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • Zarzavatul fiert in supa de mai jos
  • o bucata de carne tot din supa de mai jos (de preferat pieptul)
  • 2-3 castraveti acri
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat pentru salata si frunzulite pentru ornat
  • 2-3 oua fierte tari
  • 100 g de mazare din conserva
  • 250 g maioneza
  • 2-3 linguri de mustar.

Mod de preparare

Zarzavatul fiert, carnea, castravetii acri si ouale se taie cubulete. Mazarea se scurge si se amesteca cu restul. Putem pastra din fiecare ingredient cateva feliute sau boabe pentru ornat. Se adauga patrunjelul tocat, mustarul, se sareaza si se pipareaza dupa gust si se pune maioneza, din care pastram cateva linguri pentru imbracat salata. Amestecam bine salata, o gustam, mai condimentam daca e necesar. O aranjam pe un platou, o imbracam cu maioneza pastrata si o ornam dupa imaginatie, cu suvite de albus de ou, cu rozete de morcov, boabe de mazare si frunze de patrunjel, eventual cu suvite de gogosar murat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise