Salata bogata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/4 varza alba
  • o telina
  • un morcov
  • 2 oua
  • un puiept de pui
  • un castravete
  • 2 rosii
  • un ardel rosu
  • 100 g masline
  • 100 g cascaval
  • frunze de patrunjel
  • o laaie
  • Dressing:100 ml maioneza, zeama de la o lamaie, 3 linguri smantana, un catel de usturoi pisat,un castravete verde tocat in cubulete foarte mici.

Mod de preparare

Legumele se dau pe razatoare si se stropesc cu zeama de lamaie.Castravetii se taie rondele,ardelul fideluta.Pieptul de pui fiert se taie in cuburi mici. Se asaza pe platou, in straturi, dupa imaginatie.Peste salata se rad ouale si cascavalul. Se orneaza cu masline, felii de rosii si patrunjel verde..

Dressing:castravetele si usturoiul se amesteca in maioneza,se adauga smantana si zeama de lamaie, se toarna peste salata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise