Salata bogata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O salata mare
  • 2 rosii medii
  • 1 ardei
  • 100 grame telemea de bivolita
  • 2 felii paine
  • 1 piept de pui
  • 2 iaurturi
  • mustar
  • ulei
  • sare, piper

Mod de preparare

Se curata salata, se spala si se taie fasii. Se aseaza in 2 boluri pentru salata. Se taie rosiile felii si aredeiul bucatele si se adauga la salata. Se taie telemeaua cubulete si feliile de paine, care se si prajesc. Intre timp se prajesc cuburile de piept de pui.

Se serveste cu sos de maioneza sau cu sos de iaurt cu mustar. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise