Salata bulgareasca.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr sunca de praga
  • 100 gr masline
  • 200 gr telemea
  • 3 rosii
  • 1 castravete
  • 1 salata verde
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura ridichi
  • 1 punga crutoane
  • ulei de masline
  • un praf de sare

Mod de preparare

Se spala bine sub jet de apa rece toate ingredientele.

Se taie salata,rosiile,castravetele,ceapa si ridichiile.

Telemeaua se taie cubulete,la fel si sunca.Intr-un castron se amesteca toate legumele,branza,sunca si maslinele.Se adauga uleiul si se sareaza dupa gust.Cine doreste poate adauga si zeama de lamaie.Se serveste cu crutoane.

Pofta buna

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise