Salata bulgareasca.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr sunca de praga
  • 100 gr masline
  • 200 gr telemea
  • 3 rosii
  • 1 castravete
  • 1 salata verde
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura ridichi
  • 1 punga crutoane
  • ulei de masline
  • un praf de sare

Mod de preparare

Se spala bine sub jet de apa rece toate ingredientele.

Se taie salata,rosiile,castravetele,ceapa si ridichiile.

Telemeaua se taie cubulete,la fel si sunca.Intr-un castron se amesteca toate legumele,branza,sunca si maslinele.Se adauga uleiul si se sareaza dupa gust.Cine doreste poate adauga si zeama de lamaie.Se serveste cu crutoane.

Pofta buna

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise