Salata Caesar

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 salata verde
  • 3 felii mari de paine
  • 1/2 cana ulei de masline
  • 100 g parmezan
  • sare
  • dressing

Mod de preparare

Spalati salata, desfaceti frunzele si rupeti-le in bucati si apoi lasati-le la frigider 30 de minute ca sa se fragezeasca. Painea se taie cubulete si se prajeste in uleiul de masline pana bucatile devin crocante si aurii. Dupa ce se scot se lasa pe servet de hartie ca sa se scurga uleiul. Intr-un bol se aseaza salata, se adauga crutoanele de paine, parmezanul, sare, sosul si se amesteca.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise