Salata Caesar

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 salata verde
  • 3 felii mari de paine
  • 1/2 cana ulei de masline
  • 100 g parmezan
  • sare
  • dressing

Mod de preparare

Spalati salata, desfaceti frunzele si rupeti-le in bucati si apoi lasati-le la frigider 30 de minute ca sa se fragezeasca. Painea se taie cubulete si se prajeste in uleiul de masline pana bucatile devin crocante si aurii. Dupa ce se scot se lasa pe servet de hartie ca sa se scurga uleiul. Intr-un bol se aseaza salata, se adauga crutoanele de paine, parmezanul, sare, sosul si se amesteca.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise