Salata calda de legume

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ptr 5 persoane
  • 500gr de rosioare chery
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 ceapa mare rosie
  • 200 gr branza sarata de gen feta.

Mod de preparare

Intr-un vas de pyrex se pun rosiile spalate.

Ardeii se taie felii subtiri si se adauga la rosii, de asemenea ceapa se taie felii si se adauga la salata. Se stropeste totul cu 2-3 linguri ulei de masline, se amesteca bine, se adauga cateva frunzulite de rozmarin si putina sare groasa si se dau la cuptor la 180 de grade cam 15 minute pana cand rosioarele lasa putin din zeama lor si incep sa se coaca nu prea mult.

Eu ma folosesc de faza de venta de la cuptor si iese minunat.

Scoatem salata sa se raceasca putin, adaugam putin piper si cand s-a racit putin adaugam cuburi de branza sarata si amestecam totul bine.

Este delicioasa si merge si pe bruschete de paine sau bagheta.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise