Salata Caprese

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • rosii
  • mozzarella, in cazul meu "Miez de lapte- cu sare'
  • frunze de busuioc proaspat
  • ulei de masline
  • piper negru macinat
  • un praf sare.

Mod de preparare

Spalati rosiile, le taiati felii iar cu branza faceti la fel.

Le asezati pe o farfurie, alternand feliile intre ele. Nu uitati de frunzele de busuioc.

Presarati piper, un praf de sare si ulei de masline.

A se lasa ingredientele cel putin 30 de minute la temperatura camerei, pentru a simti adevaratul gust al rosiilor si in plus mozzarella are alt gust cand este tinuta la rece

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise